Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

A Kilenceves Cataleya Szuelei A Szeme Lattara Halnak Meg

A kilencéves Cataleya szülei a szeme láttára halnak meg

Amandla Stenberg főszereplésével készülő új filmben egy fiatal lány bosszút áll szülei gyilkosain

A Colombiana című akciófilmet 2011-ben mutatták be, és Zoe Saldana játszotta a főszerepet. A film egy fiatal lányról szól, aki szülei meggyilkolása után bosszút esküszik. A film pozitív kritikákat kapott, és világszerte több mint 60 millió dollárt hozott.

A kilencéves Cataleya egy hétköznapi kislány, aki boldogan él szüleivel Kolumbiában. Ám egy nap tragédia történik. Szüleit brutálisan meggyilkolják, és Cataleya a saját szemével látja az egészet. A gyilkosság megrázza Cataleyát, és elhatározza, hogy bosszút áll szülei haláláért.

Cataleya az Egyesült Államokba utazik, hogy új életet kezdjen. 15 éves korában elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik elvették a szüleit. Kiképezi magát, és profi bérgyilkossá válik. Cataleya sorra veszi szülei gyilkosait, és egyenként végzi ki őket.

A Colombiana egy izgalmas és akciódús thriller, amely egy fiatal lány bosszúvágyáról szól. A film kiváló színészi alakításokkal és lenyűgöző akciójelenetekkel büszkélkedhet. Ez egy olyan film, amit mindenképpen látnod kell, ha szereted az akciófilmeket és a bosszútörténeteket.


Komentar