Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Bners Fietsen Door Cranendonck In Tour Der Ongeschoren Benen

BN'ers Fietsen door Cranendonck in Tour Der Ongeschoren Benen

Bekende Nederlanders Fietsen voor Goed Doel

BN'ers hebben op zondag 26 juni 2023 deelgenomen aan de Tour Der Ongeschoren Benen in Cranendonck. Het evenement is een fietstocht van 100 kilometer, georganiseerd door Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen zamelt haar in om pruiken te maken voor kinderen die hun haar zijn verloren door een medische behandeling.

Bekende Deelnemers

  • Marieke Elsinga
  • Marlijn Weerdenburg
  • Bart van de Veer
  • Tim Douwsma
  • Frans Bauer

Route

De fietstocht startte om 10.00 uur bij Kasteel Cranendonck in Soerendonk en voerde langs diverse bezienswaardigheden in Cranendonck, zoals het Leenderbos en de Strabrechtse Heide.

Onderweg waren er verschillende pauzeplaatsen waar de BN'ers en andere deelnemers konden bijtanken en genieten van livemuziek.

Opbrengst

De Tour Der Ongeschoren Benen heeft een recordbedrag van € 100.000 opgeleverd. Het geld zal worden gebruikt om pruiken te maken voor kinderen met kanker.

Betrokkenheid BN'ers

De BN'ers waren enthousiast om hun steentje bij te dragen aan het goede doel.

"Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen zich inzetten om kinderen met kanker te helpen," aldus Marieke Elsinga.

Impact

De Tour Der Ongeschoren Benen heeft niet alleen een mooi bedrag opgeleverd, maar heeft ook meer bekendheid gegenereerd voor Stichting Haarwensen en het belang van haarwerk voor kinderen met kanker.

Het evenement heeft bijgedragen aan een positievere beeldvorming rondom haarverlies en heeft laten zien dat er veel steun is voor kinderen die deze uitdaging moeten doorstaan.


Komentar